KONTAKT

HÖR AV ER!

STÄLL EN FRÅGA ELLER BOKA EN GRATIS KONSULTATION

 

ÄR NI REDO? SKICKA EN FÖRFRÅGAN IDAG!

Vanliga frågor

Vad kostar det att anlita dig/er?

Det är svårt att sätta en prislapp på just ert bröllop. Maila oss mer om er själva och vad ni har för drömmar och tankar så får ni en offert och våra tankar kring det. Alla bröllop är unika i sig så därför skräddarsyr vi utefter era behov.

Vad ingår i en konsultation?

Vi träffas och då får ni chans att berätta om er, hur ni träffades, vilka ni är och vad ni båda har för tankar kring erat bröllop. Vi får en unik chans att lära känna varandra på pulsen, Är hon rätt för oss och är ni rätt för mig. Det är viktigt att det känns rätt för oss alla då ni lägger en alldeles speciell dag i mina händer. När vi är klara med mötet så skriver jag ihop lite tankar och återkopplar till er. Vill ni gå vidare får ni en offert och efter det ett avtal med det vi kommit fram till. Er trygghet är viktigast för oss.

Vad hjälper ni till med?

Vi hjälper er med allt från att boka tid för bröllopet, plats, catering, ringar, kläder, inbjudningar, dekorationer, blommor, transport, musik, lokaler, boende mm. Vi har enkla paket till en helhetslösning. Inget jobb är för litet eller för stort. Vi hittar en lösning som passar er.

Varför ska vi anlita en koordinator?
Att planera ett bröllop tar både tid och energi. Många par känner frustration och en hjälplöshet inför sitt bröllop då tiden inte räcker till, eller när partnern ”lämnar över” allt ansvar på den andre. Då kan det vara skönt att ha en professionell koordinator vid sin sida som kan vägleda och stötta under planeringen. Många vill även att gästerna ska få vara gäster under dagen och ni som brudpar ska också kunna slappna av och njuta av er dag.
Det kommer bli perfekt!

Låt oss planera er stora dag