Om mig

HEléN COUGHLIN-SJÖGREN

Bröllopskoordinator

Så mycket att tänka på. så lite tid. Det är här vi kommer in i bilden.

Jag heter Helén och är en 4 barns mamma som har bott på Gotland under somrarna från 1979 men flyttade till ön permanent 1994. Att flytta till Gotland var det bästa jag gjort. Gotland erbjuder mig ett lugn och en frid som bara kan upplevas här.
Under många år har jag drömt om att få hjälpa andra med att organisera och planera deras önskningar och nu har jag äntligen möjlighet att få göra det.

Jag har en fantastisk förmåga att hålla lågan uppe och kunna se möjligheter i stället för hinder. I och med detta har jag lätt för att koordinera, planera och kunna se detaljer med finess. Just ordet detaljer gillar jag extra mycket.

Den känsla av stress som kan uppstå i planering av ett bröllop eller i att arrangera ett event behöver ni inte bära på. Överlåt den åt mig. Då kan ni njuta fullt ut av er dag. Många gånger är det just den där lilla detaljen som gör det lilla extra och det är det som lägger sig varmt om hjärtat.

Vi jobbar för att ert drömbröllop ska komma till liv, StressFritt.

Weddingplanner Gotland är ett gotländskt företag som hjälper er att skräddarsy era önskemål så ni och era gäster får uppleva den magi som Gotland har att erbjuda oavsett årstid. Det finns många smultronställen som väntar på att få dela minnen med er.

Gotland är en fantastiskt vacker ö under alla årstider. Att gifta sig här kommer ni aldrig att glömma! Vackra kyrkor i olika slag eller varför inte ha ett bröllop i ett gotländskt änge, i våra vackra ruiner, ute i den vackra naturen, uppe i luften, på hästryggen eller nere under vattnet? Vi hjälper er att hitta den rätta platsen för er och dessutom ser vi till att ni kommer känna er trygga under hela resan från första början till sista gästen har åkt hem.

Det är många detaljer att tänka på och att ta hjälp av någon som kan hålla i alla trådar är en fantastisk möjlighet för dig och din partner att få tid till att njuta genom hela processen. Ring eller maila oss för att boka ett första möte. Vi tar en fika och pratar i lugn och ro om er dröm. Vår dröm, det är att göra er dröm till verklighet!

Planering & Buget
Att sätta en budget kan upplevas tråkigt och ni kan ställas inför jobbig val men den är viktig att ha som grund för er planering. När ni vet vad ni har att röra er med så är det dags att gå till näsa steg, det roliga nämligen att börja planera er bröllopsdag.
Lokal & dekoration

Att välja lokal är inte alltid så lätt. Vad vill ni ska ingå och vad är ni beredda på att göra själva? Många drömmer om sitt bröllop redan sen barnsben och har därmed ganska stora förväntningar inför sin dag. Vi hjälper er att bena ut era tankar så ni båda tycker allt känns rätt.

Bröllop & Gästkoordination
Under själva bröllopsdagen ska ni som par hinna rå om er själva och varandra. Ni ska inte behöva tänka på annat än att komma till er vigsel i tid och säga JA. Då kan det vara bra att ta hjälp av en professionell bröllopskoordinator som inte bara ser till att ni har det bra utan även att era gäster kommer dit dom ska och känner sig omhändertagna.

lyckliga brudpar

Vacker bröllopsbukett - Weddingplanner Gotland
”Att få uppleva denna dag var det bästa som hänt oss. Allt flöt på och vi kände en sådan trygghet att ha dig vid vår sida hela tiden. Vi tittar ännu på bilderna och minns dagen som om den var i går. Underbart!”

– Lisa & Margareta

Par håller hand och lutan sina huvud mot varandra - weddingplanner Gotland

”Stort tack för att du hjälpte oss under hela dagen. Ovärderligt.”

– Thomas & Fredrika

Brud håller bukett med vita blommor - Weddingplanner Gotland

”Att få gifta sig på Gotland var det bästa som hänt oss. Att vi smet i väg och gjorde det i hemlighet gjorde det ännu bättre. Vi fick en väl planerad dag med äventyr, vacker transport, god mat och ett underbart avslut, Vilken överraskning. Ett minne vi sent kommer glömma.”

– Per & Annica

Det kommer bli perfekt!

Låt oss planera er stora dag